Zorgtechnologie sluit reeks theatervoorstellingen af

Gepubliceerd op: 3 december 2021
Door: Elzelien Goossens
Met als thema ‘Inzet zorgtechnologie is vanzelfsprekend’ sloten we de reeks theatervoorstellingen van Tijd voor ander verhaal 30 november af. Volledig online, wat mooi aansloot op het thema. We kijken terug op een avond vol voorbeelden uit de praktijk. Inspirerende gesprekken met ouderen die zelf mooie technische oplossingen bedachten en digitaal vaardig zijn. Een inspirerend interview met Marieke Sleutjes – Drop ( Zorggroep Elde Maasduinen ) en Marloeke van Oirschot (Mijzo) over hun ervaringen rondom het inzetten van zorgtechnologie in de zorg. Een digitaal bezoekje aan @GET-lab Avans Breda-Den Bosch (met dank aan Miriam Reelick en Estelle Becht). Dit alles afgewisseld met onderzoeksresultaten en data die tonen hoe belangrijk zorgtechnologie wordt. En het prachtige en krachtige ‘Under pressure’ gezongen door Richard en – op afstand, met dank aan technologie – zijn zoon. De voorstelling van 30 november is hier terug te kijken.
Met deze laatste theatervoorstelling sluiten we een mooie reeks af. De voorstellingen zijn allemaal terug te kijken. Losse fragmenten van de eerste drie shows zijn nu al beschikbaar in de toolboxen op de website. We roepen iedereen op om deze te bekijken en te gebruiken om met collega’s het gesprek aan te gaan.
Dank aan Richard de Hoop, Tony Bosma, de crew (Nol, Dominic en Jeffrey) Jory Elshout-Lems, Monique Cooijman, Elzelien Goossens en Johan Wouters Fotografie voor de fijne samenwerking.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Samenwerkende organisaties