Tijd voor een ander verhaal

De huidige zorg voor ouderen is op korte termijn niet meer haalbaar. Het aantal ouderen neemt toe. Zorgvragen worden complexer. Er zijn niet genoeg mensen om deze zorg te bieden. We staan op een kruispunt. Er moet iets veranderen. Niet alleen in de ouderenzorg, maar in de hele samenleving. Het vraagt lef en actie van ons allemaal om er straks te zijn voor ouderen die ons écht nodig hebben. Geen leuk, maar wel reëel nieuws. Graag gaan we met u in gesprek over de zorg voor ouderen. Via een mix van filmpjes en theater zetten we u op een verrassende manier aan het denken en kunt u meepraten.

 

 

 

 

Alle fragmenten van de voorstelling over de zorgzame samenleving zijn nu los te bekijken en te gebruiken om in gesprek te gaan met bijvoorbeeld collega's, ouderen en mantelzorgers.

Lees meer

Alle fragmenten van de voorstelling over de juiste zorg op de juiste plek zijn nu los te bekijken en te gebruiken om in gesprek te gaan met bijvoorbeeld collega's, ouderen en mantelzorgers.

Lees meer

Alle fragmenten van de voorstelling over de medewerker van de toekomst zijn nu los te bekijken en te gebruiken om in gesprek te gaan met bijvoorbeeld collega's, ouderen en mantelzorgers.

Lees meer

Alle fragmenten van de voorstelling over de inzet van zorgtechnologie  zijn nu los te bekijken en te gebruiken om in gesprek te gaan met bijvoorbeeld collega's, ouderen en mantelzorgers.

Lees meer

Agenda

Samenwerkende organisaties