We gaan anders werken met steunkousen

Gepubliceerd op: 13 oktober 2023
Door: Elzelien Goossens

Na de geslaagde aanpak van het oogdruppelen pakken we nu het aan- en uittrekken van steunkousen aan. In nauwe samenwerking met vertegenwoordigers uit de hele keten stelden we een nieuwe werkwijze samen die ervoor zorgt dat de burger dit zelfstandig kan en waarmee we de inzet van zorgprofessionals beperken.

Om alle betrokkenen hier goed over te informeren organiseren we in november enkele fysieke en online bijeenkomsten. We willen draagvlak creëren om de nieuwe werkwijze per 1 december 2023 te implementeren in de regio Midden- en West-Brabant.

Namens de samenwerkende vvt-organisaties in West- en Midden-Brabant nodigen we alle betrokken organisaties (o.a. vvt-organisaties, huisartsen, ergotherapeuten, ziekenhuizen, leveranciers en compressietherapeuten) uit om naar deze bijeenkomsten te komen. Er staan vijf bijeenkomsten gepland met elk dezelfde inhoud en opzet, twee live en drie online. Aanmelden voor één van deze bijeenkomsten is noodzakelijk en kan via dit aanmeldformulier. Kunt u nergens aansluiten? Geef dan in het aanmeldformulier aan dat u de opname van de online bijeenkomst wilt ontvangen.

De bijeenkomsten staan gepland op 13, 14, 16, 17 en 21 november.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Samenwerkende organisaties