Meer informatie of aanmelden voorstelling

We organiseren vijf livestreams onder de noemer ‘Het is tijd voor een ander verhaal’. Tijdens deze livestreams zetten we u op een verrassende manier aan het denken over de toekomstige zorg voor ouderen. Iedere voorstelling staat een thema centraal:

6 juli: Actieve voorbereiding op ouder worden (aanmelden is niet meer mogelijk)
21 september: De zorgzame samenleving (aanmelden is niet meer mogelijk)
19 oktober: De juiste zorg op de juiste plek (aanmelden is niet meer mogelijk)
2 november: De medewerker van de toekomst (aanmelden is niet meer mogelijk)
30 november: Inzet zorgtechnologie is vanzelfsprekend (aanmelden is niet meer mogelijk)

De livestream start om 19.00 uur en duren ongeveer 1 uur. U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden. Geef aan of u de voorstelling live wilt bijwonen in Theater Dongepark, Dongen, of via de livestream wilt volgen. In het theater is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u zich aanmelden voor meerdere data? Meld u dan per datum aan voor de livestream. Nadat u het formulier heeft ingevuld, ontvangt u een mail ter bevestiging. Dit kan enkele minuten duren.

Kunt u niet aanwezig zijn bij de voorstelling of livestream maar wilt u deze wel graag op een later moment bekijken? Geeft u zich dan toch op. U ontvangt dan na de voorstelling de link om deze te bekijken.

Ik meld me aan voor de livestream:

    Ik meld me aan voor deze voorstelling:

    Ik wil graag:


    U ontvangt een paar dagen voor de livestream een definitieve bevestiging van een plaats in de theaterzaal. U kunt altijd deelnemen aan de online livestream.

    Terug naar Tijd voor een ander verhaal

    Samenwerkende organisaties